Villkor och info

OBS! Kolla alltid så att du har fyllt i rätt postnummer och telefonnummer. Hamnar paketet på fel plats får kunden själv stå för merkostnaderna i samband med retur av varan.

Köpevillkor: Hos Ecofungi köper du dina varor via vår Internetbutik eller genom att beställa varorna via e-post eller telefon. Du hittar våra nummer och e-postadress under rubriken kontakt. Oavsett vilken metod du väljer får du alltid en orderbekräftelse via e-post.

Priser: De priser som anges på Ecofungi är inklusive moms. Momsen specificeras på ditt kvitto. Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker.

Ångerrätt/reklamation: Anmärkning på vara måste göras snarast leverans är mottagen. Ångerrätt gäller ej på färskvaror då de på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. För övriga varor som ej är färskvaror, är du skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den eller bryta förpackningen. Om varan skadas eller kommer bort på grund av vårdslöshet förlorar du ångerrätten. Vid köp av varor som inte är färskvaror gäller 14 dagars ångerrätt i obruten förpackning.

Returer: Returer sker på din egen bekostnad med undantag för om varan är defekt eller felpackad av oss. Returer ska skickas som paket och du måste tillse att varan inte skadas i frakten. Det får inte skickas mot postförskott.

Återbetalningsskyldighet: Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt (gäller ej färskvaror), betala tillbaka vad du har betalat för varan inom 30 dagar från den dag då vi tog emot din returförsändelse. Du får själv betala returkostnaderna när du utnyttjat ångerrätten. Vi betalar alltid för att sända så kallade ersättningsvaror.

Leveranssätt: Vi levererar produkterna till din närmaste DHL-Servicepoint eller via post.

Paket som inte hämtas ut: DHL debiterar en omdirigeringsavgift på 225 kr utöver den ordinarie fraktavgiften om paketet hamnar fel eller inte hämtas ut.

Hämta själv från vårt lager i Malmö: Öppet måndag-torsdag kl. 07.00-16.00 (Kontakta oss för att komma överens om upphämtning)

OBS: DET ÄR VIKTIGT ATT DU SOM HANDLAR BEVAKAR DIN E-POST & SMS-MEDDELANDE FÖR LEVERANSINFORMATION. UTGIFTER SOM ORSAKAS AV ATT KUNDEN INTE HÄMTAR UT FÖRSÄNDELSEN FRÅN UTLÄMNINGSSTÄLLE PÅFALLER KUNDEN.